Najnovije vesti

Previous Next

SUPER ADMIN DAYS 2024

Sa misijom edukacije branše, ponosni smo na ovogodišnje okupljanje sistem administratora iz Srbije i dijaspore, Super Admin Days, koje je naša kompanija Data Cloud Technology organizovala drugu godinu za redom, u saradnji sa zajednicom I Am Super Admin i Naučno poslovnim centrom WORLD Kraljevo, uz podršku Ministarstva za dijasporu i Grada Kraljeva.

Na 4-dnevnom programu našle su se goruće teme: primene AI tehnologije, informaciona bezbednost, IT podrška za ESG standarde, i ekološka inicijativa "Za čistiji Ibar" u Mataruškoj banji i Magliču, gde su učesnici manifestacije skupljali otpad sa priobalnih područja.

Da sve veći broj kompanija prepoznaje važnost oblasti kojima se bavimo, govori i podatak o broju partnera i sponzora koji su podržali našu manifestaciju: Check Point, Informatika AD, Podrum Milojević, Rakija Gegula, Primx, Wallix, Whalebone, Mondist, Ingram Micro. Generalni pokrovitelj je bio Kabinet Ministra bez portfelja zaduženog za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa Republike Srbije s Dijasporom i Grad Kraljevo. Zahvaljujemo se svim partnerima na podršci, bez kojih ovaj događaj ne bi bilo moguće realizovati po najvišim standardima.

Drago nam je da smo potvrdili važnost ovakvih okupljanja i što smo bili jedan od pokretača kreiranja zajednice eksperata kojima je razvoj na prvom mestu. Krećemo sa pripremama za Super Admin Days Kragujevac Kraljevo 2025! 

Data Cloud Technology d.o.o.

Save Kovačevića 35b, Kragujevac, Srbija
+381 34 617 1883
info@dct.rs