Najnovije vesti

Previous Next

Ministar Dejan Ristić u poseti Državnom data centru

Ministar Ministarstva informisanja i telekomunikacija Dejan Ristić, danas je bio u prvoj poseti Državnom data centru. Ministra Ristića ugostio je v.d. direktora Kancelarije za IT i eUpravu Milan Latinović uz prisustvo prof. dr Mihaila Jovanovića specijalnog savetnika predsednice Narodne Skupštine.

Opširnije na: 

Kancelarija za IT i eUpravu: https://www.ite.gov.rs/vest/7773/-latinovic-ugostio-ministra-informisanja-i-telekomunikacija-dejana-ristica-u-prvoj-poseti-drzavnom-data-centru-u-kragujevcu.php 

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija:Посета Државном дата центру у Крагујевцу (mit.gov.rs)

 

Previous Next

DCT na konferenciji Infotech 2024.

Na tradicionalnoj regionalnoj konferenciji i izložbi iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija Infotech 2024. Goran Marjanovic direktor Sektora za PM i QMS DCT - Data Cloud Technology i Boban Mihailović pomoćnik direktora Kancelarija za IT i eUpravu predstavili su DCT i Državni data centar.

Nagrada TOP 100 CIO za Danila Savića

Danilo Savić, direktor Data Cloud Technology, dobitnik je je prestižne nagrade TOP 100 CIO za uticaj na razvoj IKT-a u Srbiji u 2023. godini.

Previous Next

DCT na IT infrastructure days 2024

Srdjan Simovic, direktor Sektora operacija DCT - Data Cloud Technology, učestvovao je na međunarodnoj konferenciji IT infrastructure days 2024. koja je održana na Jahorini u organizaciji kompanije Prointer ITSS.

Posetite nas na 66. Međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu

Pozivamo vas da nas posetite na 66. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća od 21. do 24. maja u hali 2C, gde će se DCT - Data Cloud Technology predstaviti u okviru izložbene postavke Kancelarija za IT i eUpravu i Državnog data centra.
Vidimo se!

Previous Next

Serbian Cybersecurity Challenge 2024: Podrška DCT

DCT čestita pobednicima i učesnicima petog nacionalnog takmičenja Serbian Cybersecurity Challenge 2024 .
U ime DCT nagrade je uručio  Milorad Stojanovic, direktor Sektora za Cloud i IT infrastrukturu, uz učešće na tematskom panelu.

Budućnost sajber-bezbednosti je u sigurnim rukama.

Previous Next

Ministar Jovanović sa ambasadorom Delegacije EU Emanuelom Žiofreom o planovima dalje modernizacije u Državnom data centru u Kragujevcu

Ministar informisanja i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije, Prof. dr Mihailo Jovanović, sastao se danas sa ambasadorom Delegacije Evropske unije u Srbiji, Emanuelom Žiofreom,  v.d direktorom Kancelarije za IT i eUpravu Milan Latinovićem i  gradonačelnikom grada Kragujevca Nikolom Dašićem, u Državnom data centru u Kragujevcu.

Data Cloud Technology d.o.o.

Save Kovačevića 35b, Kragujevac, Srbija
+381 34 617 1883
info@dct.rs