Najnovije vesti

Data Cloud Technology i GDC Services and Solutions - Novo Partnerstvo za Poslovni Uspeh

Danas je Data Cloud Technology potpisala krovni ugovor o pružanju svojih usluga kompaniji GDC Services and Solutions doo. Na svečanom potpisivanju ugovora, direktor Data Cloud Technology doo, Danilo Savić, i direktor GDC Services and Solutions doo, Chris Ellis, prepoznali su sinergiju između naših organizacija i zakoračili u novo partnerstvo.

Super Admin Days Vienna 2023

U gradu Beču, Austrija od 24. do 27. maja 2023. godine održano je drugo izdanje Super Admin Days Vienna 2023. Sistem administratori iz Srbije imali su priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnološkim rešenjima kompanija GATEWATCHERWALLIXWHALEBONE i PRIMX.

Oracle osniva prvi regionalni centar u kragujevačkom Državnom data centru

Oracle, jedna od vodećih svetskih IT kompanija, napravila je značajan korak otvaranjem svog prvog Oracle Cloud regionalnog centra u Kragujevcu, Srbija. Inauguracija je održana u Državnom data centru, a prisustvovali su uvaženi gosti, predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil. Događaj je označio prekretnicu za srpsku IT industriju i pokazao posvećenost kompanije Oracle ulaganju u digitalnu transformaciju zemlje.

Super Admin Day

Data Cloud Technology doo 21.4.2023 godine imala je čast da prisustvuje događaju  Super Admin Day koji je organozovan u vinariji Stari Hrast, Žirovnica, nadomak Kragujevca.

Poseta kolega Beotelnet, Hiteam, Ninet i SOX

Danas su nas posetile kolege iz Beotelnet-a, Hiteam-a, Ninet-a i gospodin Zoran Perović iz SOX-a.

Potpisan ugovor između DCT i Akademije strukovnih studija Šumadija

Danas je u Kragujevcu potpisan ugovor između Data Cloud Technology d.o.o. i Akademije strukovnih studija Šumadija kojim se reguliše saradnja u oblasti obavljanja stručne prakse studenata.

Potpisan ugovor između DCT i Fakulteta inženjerskih nauka

Danas je potpisan ugovor između Data Cloud Technology i Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu kojim se reguliše saradnja u oblasti stručne prakse i studijskih programa.

Danilo Savić na konferenciji "Prodaja i prodajni kontroling"

Druga internacionalna konferencija "Prodaja i prodajni kontroling" koja se održala 28.juna 2022 godine. 

Potpisan komercijalni ugovor sa korporacijom Oracle

Danas je u Kragujevcu potpisan komercijalni ugovor sa korporacijom Oracle, čime ovaj globalni IT gigant otvara prvi regionalni centar u Jugoistočnoj Evropi u Data centru u Kragujevcu. Osnivanjem regionalnog čvorišta ove korporacije, stvaraju se uslovi da korporacija Oracle, iz Kragujevca, pruža svoje usluge u ovom delu Evrope i šire.

Otvoreni podaci za pametno donošenje odluka na lokalnom nivou

Otvoreni podaci za pametno donošenje odluka na lokalnom nivou“ tema je konferencije kojom je u Kragujevcu obeležena Nedelje otvorenih podataka.

Data Cloud Technology d.o.o.

Save Kovačevića 35b, Kragujevac, Srbija
+381 34 617 1883
info@dct.rs