Najnovije vesti

Oracle osniva prvi regionalni centar u kragujevačkom Državnom data centru

Oracle, jedna od vodećih svetskih IT kompanija, napravila je značajan korak otvaranjem svog prvog Oracle Cloud regionalnog centra u Kragujevcu, Srbija. Inauguracija je održana u Državnom data centru, a prisustvovali su uvaženi gosti, predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil. Događaj je označio prekretnicu za srpsku IT industriju i pokazao posvećenost kompanije Oracle ulaganju u digitalnu transformaciju zemlje.

Super Admin Day

Data Cloud Technology doo 21.4.2023 godine imala je čast da prisustvuje događaju  Super Admin Day koji je organozovan u vinariji Stari Hrast, Žirovnica, nadomak Kragujevca.

Poseta kolega Beotelnet, Hiteam, Ninet i SOX

Danas su nas posetile kolege iz Beotelnet-a, Hiteam-a, Ninet-a i gospodin Zoran Perović iz SOX-a.

Potpisan ugovor između DCT i Akademije strukovnih studija Šumadija

Danas je u Kragujevcu potpisan ugovor između Data Cloud Technology d.o.o. i Akademije strukovnih studija Šumadija kojim se reguliše saradnja u oblasti obavljanja stručne prakse studenata.

Potpisan ugovor između DCT i Fakulteta inženjerskih nauka

Danas je potpisan ugovor između Data Cloud Technology i Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu kojim se reguliše saradnja u oblasti stručne prakse i studijskih programa.

Danilo Savić na konferenciji "Prodaja i prodajni kontroling"

Druga internacionalna konferencija "Prodaja i prodajni kontroling" koja se održala 28.juna 2022 godine. 

Potpisan komercijalni ugovor sa korporacijom Oracle

Danas je u Kragujevcu potpisan komercijalni ugovor sa korporacijom Oracle, čime ovaj globalni IT gigant otvara prvi regionalni centar u Jugoistočnoj Evropi u Data centru u Kragujevcu. Osnivanjem regionalnog čvorišta ove korporacije, stvaraju se uslovi da korporacija Oracle, iz Kragujevca, pruža svoje usluge u ovom delu Evrope i šire.

Otvoreni podaci za pametno donošenje odluka na lokalnom nivou

Otvoreni podaci za pametno donošenje odluka na lokalnom nivou“ tema je konferencije kojom je u Kragujevcu obeležena Nedelje otvorenih podataka.

DCT i ITE na svetskom kongresom MWC Barcelona

DCT i ITE na svetskom kongresu MWC Barcelona promovišu uspešne projekte i prate najnovije tehnologije u IKT industriji.

ISO Sertifikati

Uspešno je okončan proces sertifikacije Državnog data centra u Kragujevcu u okviru standarda ISO 9001 (Sistem menadžmenta kvalitetom) i ISO 27001 (Sistem menadžmenta bezbednošću informacija).

Data Cloud Technology d.o.o.

Save Kovačevića 35b, Kragujevac, Srbija
+381 34 617 1883
info@dct.rs