Najnovije vesti

Previous Next

Oracle Cloud Day u DDC

U Državnom data centru, 22. februara 2024. godine, održan je Oracle Cloud Day, koji je bio idealna prilika za upoznavanje sa dostignućima Oracle Cloud tehnologije.

Učesnike događaja pozdravili su Prof. dr Mihailo Jovanović, ministar informisanja i telekomunikacija, putem video linka, i Danilo Savic, direktor DCT - Data Cloud Technology.

U okviru događaja organizovan je ekskluzivni obilazak data centra, gde su prisutni imali uvid u najsavremenije tehnologije i inovacione karakteristike koje definišu Oracle-ove data centre, zajedno sa robusnim bezbednosnim merama koje obezbeđuju neuporedivu pouzdanost i performanse. Nakon obilaska data centra, učesnici su upoznati sa dostignućima Oracle Cloud Infrastructure (OCI). Ovaj segment istražio je osnovne mogućnosti OCI-ja, fokusirajući se na njegovu integraciju s infrastrukturom kao uslugom (IaaS) i platformom kao uslugom (PaaS). Prisutni su naučili kako OCI osnažuje preduzeća da poboljšaju svoju agilnost i skalabilnost, sa pričama o uspehu iz stvarnog sveta, koje ilustruju njegov transformativni uticaj u različitim sektorima.

Data Cloud Technology d.o.o.

Save Kovačevića 35b, Kragujevac, Srbija
+381 34 617 1883
info@dct.rs