Najnovije vesti

Mreža za sajber bezbednost posetila DCT i DDC

Protekle nedelje, 25. septembra, DCT - Data Cloud Technology je ugostio predstavnike Cyber Security Network Foundation u Državnom data centru, tokom njihove godišnje radionice koja je održana u Kragujevcu. U fokusu radionice bili su strateški i pravni okvir zaštite digitalnih resursa i sajber bezbednosti.

Ova poseta bila je prilika za produbljivanje saradnje u oblasti informacione bezbednosti i razmenu ideja o budućim projektima usmerenim ka unapređenju informaciono-bezbednosnih standarda u Srbiji. Razmenili smo dragocene uvide o aktuelnim izazovima u oblasti sajber bezbednosti i predstavili Drżavni data centar i našu kompaniju. Saradnja je ključna za jačanje svesti o važnosti zaštite podataka i implementaciji najboljih praksi u industriji.
DCT kao pouzdan partner kompanija i organizacija, kroz svoje aktivnosti teži da doprinosi digitalnoj transformaciji u Srbiji i stoga smo sa zadovoljstvom prihvatili da podržimo održavanje ove radionice. Zahvaljujemo se Fondaciji Mreža za sajber bezbednost na poverenju i mogućnosti da doprinesemo ovom značajnom događaju, zajedno sa Misijom OEBS u Srbiji i eKG InfoData.
Radujemo se budućim zajedničkim projektima i inicijativama koje će doprineti sigurnijem digitalnom okruženju!
Uz zajednički rad, sigurniji digitalni svet je dostižan cilj!

Data Cloud Technology d.o.o.

Save Kovačevića 35b, Kragujevac, Srbija
+381 34 617 1883
info@dct.rs