Najnovije vesti

Svečanost povodom 63 godine uspešnog rada FIN-a

Na svečanosti povodom 63 godine uspešnog rada Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu kompanija Data Cloud Technology darivala je tabletima najbolje studente ovog fakulteta.

Projekat akceleracije inovacija i podsticanje rasta preduzetništva

Predstavili smo Državni data centar u Kragujevcu na Forumu održanom u okviru Projekta akceleracije inovacija i podsticanje rasta preduzetništva u Republici Srbiji (SAIGE).
Forum, kome su prisustvovali predstavnici velikog broja naučnih instituta iz Srbije, održan je danas na Mašinskom fakultetu u Beogradu.

Autentično liderstvo - početak promene

Naša kompanija, Data Cloud Technology, predstavila se 17.11. na New Leaders Conference koja je održana na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, u organizaciji studentske organizacije AIESEC.

Poseta delegacije Ujedinjenih Arapskih Emirata

Delegacija Ujedinjenih Arapskih Emirata, predvođena ministrom pravde Abdulah Sultanom Al Nuaimijem, u pratnji ministarke pravde u Vladi Republike Srbije Maje Popović, posetila je danas Državni data centar u Kragujevcu.

VMware EXPLORE - Barselona

Predstavnici Data Cloud Technology, predsednik skupštine Slaviša Antić, direktor Danilo Savić, tehnički direktor Srđan Simović i direktor IT-a Milorad Stojanović prisustvovali su velikoj međunarodnoj konferenciji VMware EXPLORE, održanoj u Barseloni od 6. do 9. novembra.

Konferencija PULSE360

U organizaciji kompanije Pulsec, krajem prošle sedmice, u hotelu Hyatt održana je konferencija PULSE360 na kojoj su eminentni stručnjaci diskutovali o najsavremenijim trendovima u oblasti cyber bezbednosti.

Data Cloud Technology i GDC Services and Solutions - Novo Partnerstvo za Poslovni Uspeh

Danas je Data Cloud Technology potpisala krovni ugovor o pružanju svojih usluga kompaniji GDC Services and Solutions doo. Na svečanom potpisivanju ugovora, direktor Data Cloud Technology doo, Danilo Savić, i direktor GDC Services and Solutions doo, Chris Ellis, prepoznali su sinergiju između naših organizacija i zakoračili u novo partnerstvo.

Super Admin Days Vienna 2023

U gradu Beču, Austrija od 24. do 27. maja 2023. godine održano je drugo izdanje Super Admin Days Vienna 2023. Sistem administratori iz Srbije imali su priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnološkim rešenjima kompanija GATEWATCHERWALLIXWHALEBONE i PRIMX.

Oracle osniva prvi regionalni centar u kragujevačkom Državnom data centru

Oracle, jedna od vodećih svetskih IT kompanija, napravila je značajan korak otvaranjem svog prvog Oracle Cloud regionalnog centra u Kragujevcu, Srbija. Inauguracija je održana u Državnom data centru, a prisustvovali su uvaženi gosti, predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić i ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil. Događaj je označio prekretnicu za srpsku IT industriju i pokazao posvećenost kompanije Oracle ulaganju u digitalnu transformaciju zemlje.

Super Admin Day

Data Cloud Technology doo 21.4.2023 godine imala je čast da prisustvuje događaju  Super Admin Day koji je organozovan u vinariji Stari Hrast, Žirovnica, nadomak Kragujevca.

Data Cloud Technology d.o.o.

Save Kovačevića 35b, Kragujevac, Srbija
+381 34 617 1883
info@dct.rs